Košarkaški zvezdnik Luka Dončič je novi ambasador klobase Poli, oboji z načrti v ZDA
08.08.2018 14:12
Poli je najbolj prepoznavna blagovna znamka Perutnine Ptuj, vodilnega podjetja za vzrejo, predelavo in pripravo perutninskega mesa z več kot 110-letno tradicijo. V ptujskem prehrambnem podjetju jo ...
Več ▼

Poli je najbolj prepoznavna blagovna znamka Perutnine Ptuj, vodilnega podjetja za vzrejo, predelavo in pripravo perutninskega mesa z več kot 110-letno tradicijo. V ptujskem prehrambnem podjetju jo izdelujejo že od leta 1974, ko je nastopila na trgu kot prva obarjena piščančja posebna klobasa. Poli je v regiji jugovzhodne Evrope sinonim najbolj kakovostne piščančje posebne klobase, priljubljena je na trgih od Skandinavije do Sredozemlja in državah Bližnjega vzhoda.

Originalna receptura, tehnološko dovršena izdelava in prepoznavnost blagovne znamke delajo Poli posebno že skoraj  45 let. Poli je izvirna, mladostna, duhovita in ambiciozna. Najvišja kakovost, priljubljenost, prepoznavna osebnost in vrednote blagovne znamke so skupne značilnosti, ki so povezale blagovno znamko Poli s košarkarskim virtuozom Lukom Dončićem.

»Poli v Perutnini Ptuj zaseda posebno mesto. Verjamemo, da bo sodelovanje z Lukom Dončićem pomembno prispevalo k nadaljnji krepitvi prepoznavnosti, priljubljenosti in tržnega položaja naše osrednje blagovne znamke. Z blagovno znamko Poli načrtujemo prodor na ameriški trg, kar je v skladu z zastavljeno strategijo krepitve internacionalizacije poslovanja, ter razvijamo nove izdelke v Poli asortimanu,« je ob uradnem podpisu pogodbe o sodelovanju z Lukom Dončićem povedal Tibor Šimonka, predsednik uprave Perutnine Ptuj.

Vrhunski šport in uravnoteženo prehranjevanje sta neposredno povezana. Luka Dončić pa je ob tej priložnosti izpostavil, da je ljubitelj Poli že od malih nog in da je piščančje meso iz Perutnine Ptuj redno na njegovem jedilniku, za katerega skrbi predvsem njegova mama. S sodelovanjem želi Luka Dončić pomagati domačemu gospodarstvu, v novi vlogi izven košarkarskih igrišč pa ga bomo lahko občudovali že to jesen.

 

 

Košarkaški zvezdnik Luka Dončič je novi ambasador klobase Poli, oboji z načrti v ZDA