Perutnina Ptuj tudi med epidemijo koronavirusa zagotavlja neprekinjeno oskrbo z njihovimi izdelki
25.03.2020 13:43
Perutnina Ptuj je del prehranskega sektorja, ki spada med kritično infrastrukturo države, kot so tudi zdravstvo, energetika in ostali. Tudi med epidemijo koronavirusa ohranja proizvodnjo in skrbi ...
Več ▼

Perutnina Ptuj je del prehranskega sektorja, ki spada med kritično infrastrukturo države, kot so tudi zdravstvo, energetika in ostali. Tudi med epidemijo koronavirusa ohranja proizvodnjo in skrbi za neprekinjeno oskrbo s piščančjim mesom in izdelki. Ob tem dosledno upoštevajo preventivne ukrepe za omejitev širjenja virusa in navodila javnih strokovnih ustanov.

Kot lokalni proizvajalec in kot eno redkih živilskih podjetij z vpeljanim integriranim proizvodnim procesom zagotavljajo varnost, kakovost in sledljivost izdelkov v celotni verigi od njive do vilice vsak dan, tako tudi v času epidemije koronavirusa. Z dobrim sodelovanjem in partnerskimi odnosi z rejci, dobavitelji in poslovnimi partnerji, predvsem trgovci, skupaj skrbijo, da tudi v izredni situaciji državljanom vsak dan na trgovskih policah ponudijo ustrezne izdelke.

Za nemoten potek delovanja so ključni steber vsakega podjetja njegovi zaposleni, kar se še posebej odraža v trenutni izredni situaciji. Zaposleni v Perutnini Ptuj, predvsem v proizvodnih in oskrbovalnih procesih ter sodelavci v njihovih trgovinah, so tisti, ki z vlaganjem dodatnih naporov skrbijo, da sistem od njive do vilice deluje vsak dan.

 

Perutnina Ptuj tudi med epidemijo koronavirusa zagotavlja neprekinjeno oskrbo z njihovimi izdelki