Semenarna Ljubljana z rekordno spletno prodajo
26.03.2020 11:02
V Semenarni Ljubljana v zadnjih dneh beležijo rekordno število spletnih naročil. V njihovi spletni trgovini ponujajo slovenske in avtohtone sadike Semenarne Ljubljana, semena vrtnin domačih in ...
Več ▼

V Semenarni Ljubljana v zadnjih dneh beležijo rekordno število spletnih naročil. V njihovi spletni trgovini ponujajo slovenske in avtohtone sadike Semenarne Ljubljana, semena vrtnin domačih in tujih sort kot širok nabor substratov in gnojil, vse za bogat vrt in domač pridelek.

V teh dneh, ko se soočamo z izrednimi ukrepi o omejevanju gibanja in zapiranju trgovin, se je odnos do samooskrbe še dodatno okrepil. Zato ima Semenarna Ljubljana tudi v tem času odprte svoje vrtne centre Kalia po vsej Sloveniji. Delovni čas je sicer prilagojen trenutni situaciji in na prvem mestu skrbijo za preventivne varnostne ukrepe.

Kupci po spletu kupujejo sadike, substrate in semena

V okviru prodajnega programa nemoteno zagotavljajo široko izbiro semen in sadik vrtnin, zelišč, česna in čebulčka, zemlje za vrt, vsa potrebna gnojila in ostale pripomočke za uspešno pridelavo hrane ter hrane za hišne ljubljenčke. Prav tako zagotavljajo vse potrebno za nemoteno delo naših kmetov.

Trenutna situacija pa je bliskovito pospešila spletne nakupe, saj so v spletni trgovini KALIA v 4 dneh presegli celoletno prodajo lanskega leta. Kupci se največkrat odločajo za nakup sadik in substratov ter semen.

Semenarna Ljubljana uspešno posluje že 114 let v semenarski branži in je edina semenarska hiša v Sloveniji, ki ima lastno pridelavo semen in se ukvarja z vzdrževalno selekcijo večine domačih in udomačenih sort, ki bi se sicer ob zasičenosti trga in globalizaciji izgubile. Seme je vir življenja in hrane.

Semenarna Ljubljana z rekordno spletno prodajo